Δεν εχει μπέσα ο Ζαεφ – Καρφώνει τον Μητσοτακη για τα μνημόνια με τα Σκοπια

Εβλαλε λαβράκι το Open με την αποκλειστική συνέντευξη του Ζαεφ. Σε ερώτηση που του έκανε για το εάν γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να καθυστερήσει την κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια, η απάντηση Ζάεφ ήταν αφοπλιστική: Όχι μόνο έδειξε ότι είναι απόλυτα ενήμερος, αλλά είπε ευθέως ότι δεν πειράζει να καθυστερήσει η ψήφιση για τρεις ή τέσσερις μήνες, αφού στο τέλος οι καλοί μας φίλοι θα τα ψηφίσουν!

Φαίνεται λοιπόν ότι η δήθεν «σκληρή στάση» της κυβέρνησης λόγω των σκοπιανών προκλήσεων που συνιστούν παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι ένα μεγάλο θέατρο για εσωτερική κατανάλωση.

Όσον αφορά το επίμαχο tweet του σκοπιανού πρωθυπουργού ο οποίος ανέφερε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, η απάντηση του ήταν ότι πρόκειται περί λάθους!

Η Αλεξία Τασούλη όμως παρατήρησε εύστοχα ότι παρά την διαβεβαίωση του Ζάεφ ότι «ήταν λάθος η ανάρτηση του», δεν μπήκε στον κόπο να την κατεβάσει.

Δούλεμα λοιπόν χωρίς ντροπή…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.