Μητσοτάκης Ελληνοτουρκικά: Είχαμε την ωριμότητα να κάνουμε ένα βήμα πίσω

Είχαμε την ωριμότητα να κάνουμε ένα βήμα πίσω όταν η κατάσταση έφτασε στο κόκκινο δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο αφορά την σύγκρουση των πλοίων στο Αιγαίο πριν λίγους μήνες.

Στην πορεία το διόρθωσε και είπε ότι δεν κάναμε μόνο εμείς πίσω αλλά και η Τουρκία.

Δήλωση η Τουρκία που προκάλεσε τη σύγκρουση, είχε την ωριμότητα να κάνει ένα βήμα πίσω. Εύγε.

Βέβαια το καλοκαίρι του 2020 στο cnn τα έλεγε εντελως διαφορετικά για τη σύγκρουση των πλοίων: Αλλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε μονομερείς ενέργειες από την Τουρκία, να διεκδικεί την ελληνική ΑΟΖ και να στέλνει ένα ερευνητικό σκάφος με τη συνοδεία του μισού τουρκικού στόλου, τόνισε στην τότε συνέντευξη του όπου δεν είπε κουβέντα για βήμα πίσω.

CC18C789 1D50 4394 B3AA 897814547779

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ομολογεί για πρώτη φορά σε συνέντευξη του στο CNN πως υπήρξε σύγκρουση πολεμικών πλοίων Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο. Με την δημόσια αυτή παραδοχή του στην ουσία μεταφερει τα εύσημα του στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και προσπαθεί παρόλο που το κάνει για να το εκμεταλλευτεί για προσωπικό του πολιτικό όφελος, να μεταδωσει το μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας ότι οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι έτοιμες για όλα σε περίπτωση που χρειαστεί.

10EEAC52 9E09 4F7C B942 FC8859360F8E

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.