Εθνική μειοδοσία υπό απόλυτη σιωπή!

Εθνική μειοδοσία υπό απόλυτη σιωπή!

Με βρώμικη προπαγάνδα από καλοταϊσμένα ΜΜΕ και μαϊμού δημοσκοπήσεις, παραδίδουν εθνική κυριαρχία στην Τουρκία υπό απόλυτη σιωπή!
Ως γνωστόν, οι Τούρκοι με στρατηγικό σχέδιο και με τις ευλογίες των Γερμανών συνεχίζουν ατελείωτα να κάνουν σουρωτήρι την εθνική μας κυριαρχία και οι κυβερνώντες το παίζουν τουρίστες χαζεύοντας κολώνες και βγάζοντας φωτογραφίες πολυελαίων, απορρίπτοντας ένα ελληνο-γαλλικό αμυντικό σύμφωνο που θα μας έδινε λύσεις, όπως και αρνούμενοι να ενεργοποιήσουν το διεθνές δικαίωμά μας για τα 12 ν.μ., αλλά και μη ολοκληρώνοντας την ΑΟΖ με Αίγυπτο και Κύπρο.

79EF2D5A 15CD 40E3 91B6 D12F0DA38162
Δημοσκοπήσεις Που θα μπορούσαν να έχουν χρηματοδοτηθεί από την Τουρκία!

Οι Τούρκοι δηλώνουν δεξιά-αριστερά ότι εφ’ όσον δεν υπάρχουν αντιδράσεις, όλες αυτές οι περιοχές είναι δικές τους και έρχονται τα γεωτρύπανα.

01B53018 AB06 441A BE11 23B85F3EEA71

Η απορία είναι η εξής:

Ας υποθέσουμε ότι οι Τούρκοι φεύγουν και δεν ξαναενοχλούν. Αν εμείς «αύριο», με την οποιαδήποτε κυβέρνηση, θελήσουμε να κάνουμε έρευνες στην ίδια περιοχή, οι Τούρκοι θα μας κοιτάνε σαν ηλίθιοι, όπως κάνουμε εμείς τώρα ή θα αντιδράσουν;

Χάθηκαν αυτές οι περιοχές ή όχι;

Τη στιγμή που δεν λογαριάζουν ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ και όποιον άλλο, θα υπολογίσουν εμάς που με το παραμικρό σκύβουμε το κεφάλι και τρώμε τις σφαλιάρες των κολλητών τους Γερμανών;

Κατά τα άλλα νικήσαμε στον ΒΠΠ.

599C0EA7 F76F 498B A87E 3520A5E73126

Αξίζει ένα μεγάλο «εύγε» στα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία ενημερώνουν ανελλιπώς τον κόσμο για τον ιό και έχουν σπρώξει κάτω από το χαλί τα εθνικά θέματα. Τα 30 πετσοαργύρια τελικά έχουν κάνουν το θαύμα τους, ακόμα και ενάντια στην πατρίδα.

Δημήτρης Μ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.