Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μπορεί να επέβαλαν την ακύρωση των παρελάσεων σε όλη την χώρα, ωστόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις αγκάλιασαν από αέρος και θαλάσσης κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στον χάρτη βλέπετε τις περιοχές πάνω από τις οποίες πέταξαν μαχητικά και ελικόπτερα αλλά και τα λιμάνια που έδωσαν οι μονάδες του Πολεμικού μας Ναυτικού, δίνοντας το βροντερό «παρών» απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Μαχητικά αεροσκάφη Mirage και F-16 έσκισαν τους αιθέρες σε όλη την επικράτεια. Στα βίντεο βλέπετε τα Mirage 2000-5 να πετούν πάνω από την Αθήνα και F-16 πάνω από την Θεσσαλονίκη.

Στο Καστελλόριζο έδεσαν δύο Πυραυλάκατοι (ΤΠΚ) εκπέμποντας ισχυρά μηνύματα αποφασιστικότητας

Δεν είναι μόνο τα ελικόπτερα Chinook που πέταξαν πάνω από τον Αττικό ουρανό όσο και τα ελικόπτερα ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού, που ανεβαίνουν οι διαθεσιμότητές τους.

Εντυπωσιακές οι βολές πυροβολικού από τον Λυκαβηττό.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, ακόμη και μες στην πανδημία, φρόντισαν να δείξουν ότι βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.