Ο τουρκικός φασισμός απειλή για την μειονότητα της Θράκης!

Πάνε τρία χρόνια που φωνάζω πως γίνονται επιθέσεις στην ελευθερία έκφρασης και τύπου της μειονότητας διαμέσου του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ και του Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ και σχετικά με το θέμα έχω γράψει περίπου 20 κείμενα και καταγγελίες. Ήταν σαν μια επιχείρηση εκφοβισμού και φίμωσης των λίγων ελεύθερων και ανεξάρτητων μειονοτικών ΜΜΕ που απέμειναν, καθώς το 95% έχει καταστεί ¨φιλοκυβερνητικό¨ , έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και η μετατροπή της μειονότητας σε μια μικρογραφία του Ερντογανιστάν.

Κάθε ένας από τα συνολικά 5 άτομα-δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι που είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, δεν έχουν ¨πουληθεί¨ και δεν έχουν χρηματοδοτηθεί, δεν ελέγχονται και δεν χειραγωγούνται και οι οποίοι αντιτάχθηκαν ήπια ή έντονα στο καθεστώς Ερντογάν, κατά την ίδια περίοδο έχουν υποστεί μαζικές μηνύσεις και αγωγές. Έλα τώρα λοιπόν και μην σκέφτεσαι πως είναι η ίδια τακτική για την κατάπνιξη των φωνών της αντιπολίτευσης με αυτήν της άλλης πλευράς… Έλα τώρα λοιπόν με την περιέργεια του δημοσιογράφου και να μην σκεφτείς πως αυτό έγινε με εντολή του Βαθέως Κράτους.

Μήπως περιμένετε να πω πως το καθεστώς Ερντογάν ντρέπεται και δεν κάνει τέτοια; Και δεν ντρέπεται και τα κάνει ! Άλλωστε και τι δεν έκανε ο τουρκικός φασισμός στην μειονότητα ! Αυτά άλλωστε περιγράφω και στο επίδικο άρθρο μου. To πως δηλαδή από τo 1987 ως το 1996 επί 10 χρόνια, επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία σε 200 ηγέτες της μειονότητας χωρίς καν να κατηγορηθούν και το πώς ο Σαδικ Αχμέτ και οι άλλοι πράκτορες χαιρόταν πολύ για αυτό. Άλλωστε τι είναι η καταστροφή ενός δημοσιογράφου 5 άρθρων; Σε αυτό θα διστάσουν;

Όταν μια εξέλιξη που μπορεί να θεωρηθεί σημαντική για τον μειονοτικό τύπο, δεν την συσχετίζεις με την ¨άλλη πλευρά¨, τότε είτε είσαι αμόρφωτος και δεν ξέρεις πως γίνονται οι δουλειές στην μειονότητα, ή είσαι πράκτορας και κάνεις προπαγάνδα και διαφημιστική καμπάνια. Όταν λοιπόν σε 5 ελεύθερες πένες ασκούνται περισσότερες από 15 μηνύσεις, αυτό είναι σημαντική εξέλιξη και ευτυχώς δεν είμαστε αμόρφωτοι και δεν υπήρξαμε ποτέ πράκτορες.

……….

Ιμπράμ Ονσούνογλου tourkikanea.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.