Κεραυνοί Σταϊκούρα κατά εφημερίδας: Βλάπτετε την Ελλάδα! Ποιους υπηρετείτε;

«Τι προσφέρετε με αυτή την είδηση στη χώρα, ποιον εξυπηρετείτε;»

«Ποιός σας έβαλε;»

Η εφημερίδα «προειδοποιεί» τον Σταϊκούρα για να μην έχει την τύχη του Μπομπ Τράα, που έφυγε νύχτα επειδή τα έβαλε με Το Βήμα!

Πρωτοφανής επίθεση του υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα κατά της εφημερίδας «Το Βήμα», με μομφές ότι εξυπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα. Παρά το ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι σοβαρός και μετριοπαθής πολιτικός με μετρημένες δημόσιες παρεμβάσεις, στην συγκεκριμένη περίπτωση επέδειξε μία πρωτοφανή σκληρότητα και μία έκδηλη ανησυχία για στοχευμένα δημοσιεύματα που βλάπτουν τα συμφέροντα της Ελλάδας!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της παρέμβασης γίνεται από την ίδια την εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, αποκαλύπτοντας ότι το επίμαχο άρθρο  Στο οποίο αναφέρεται ο υπουργός δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα και όχι στην έντυπη μορφή.

Ξεγυμνωμένος από αρμοδιότητες ο Σταϊκούρας!

Αφού χαρακτηρίζει τον Χρήστο Σταϊκούρα πως υπουργό ξεγυμνωμένο από αρμοδιότητες, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η αιτία οργής του υπουργού ήταν η αποκάλυψη της εφημερίδας για την έκδοση του 10έτους ομολόγου!

Η παρέμβαση έγινε τηλεφωνικά κατά του δημοσιογράφου Ζώη Τσώλη ο οποίος υπέγραψε και το επίμαχο άρθρο. Κατά την τηλεφωνική συνομιλία ο υπουργός φέρεται να είπε τα εξής: «Γνωρίζετε ότι μετά από την προαναγγελία της έκδοσης ομολόγου θα αναβάλω την έκδοση. Γιατί το γράψατε; Το γνωρίζετε ότι θα ανέβει το κόστος δανεισμού; Θα την αναβάλω και θα καταγγείλω εσάς και το «Βήμα»».

«εγώ γιατί δεν προαναγγέλλω τις εκδόσεις; Ποιος σας το είπε, ποιος σας έβαλε…»

«Αφού δεν το ανακοίνωσα εγώ, γιατί το γράψατε»;

Η απάντηση του δημοσιογράφου εδώ

 

Και παρά το ότι η έκδοση πήγε εξαιρετικά, ο δημοσιογράφος γράφει με νόημα ότι και «ο Μπομπ Τράα είχε κάνει κάτι παρόμοιο και έφυγε νύχτα«! Προαναγγέλλοντας μάλλον την αποχώρηση και του Χρήστου Σταϊκούρα;

Το επίμαχο άρθρο του Βήματος έγραφε: «Η Ελλάδα ξαναβγαίνει στις αγορές με 10ετές ομόλογο – Ανησυχία για τη μείωση των δημοσίων εσόδων»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.