ΕΛΣΤΑΤ και ΤτΕ αποκαθηλώνουν Μητσοτάκη: Η κατάρρευση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019!

Για άλλη μια φορά η Τράπεζα της Ελλάδος με την ειδική έκθεση που συνέταξε, αποκαθηλώνει τα μυθεύματα της κυβέρνησης που προσπάθησε να τα ρίξει όλα στον κορονοϊό. Η αλήθεια είναι ότι η κατάρρευση είχε αρχίσει από τον Οκτώβριο του 2019 και αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την ανικανότητα αλλά και τον δόλο.

Μιλάμε για δολιότητα, διότι σύσσωμα τα φιλοκυβερνητικά μέσα αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του, υποστήριζαν ότι ακόμα και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, η οικονομία κάλπαζε! Γεγονός που είχε καταρρίψει πάλι η Τράπεζα της Ελλάδος με την έκθεση της για το πρώτο δίμηνο του 2020. Όπου αποκάλυπτε ότι πλέον η κατάρρευση είχε επέλθει σε όλα τα επίπεδα. Έκθεση που και αυτή είχε αποκρυφτεί.
Όλα πάντως οδηγούν στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επαναλαμβάνει αυτό που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου το 2010. Πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, κατάρρευση της Ελλάδος, Δ.Ν.Τ. η παγκόσμια τράπεζα. Υποδούλωση.

Ειδική έκθεση τράπεζας της Ελλάδος τουρισμός

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.