Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ξεβρωμίζει τον τόπο από την διαπλοκη -Στο Δημόσιο 4,5 εκατ. από κατηγορούμενο για τα εξοπλιστικά

Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2015 ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ «ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ»
Ο Πάνος Καμμένος το είπε και το έκανε στέλνωντας 20 φακέλλους με σκάνδαλα στον εισαγγελεα και ήδη οι πρώτοι καρποί της κάθαρσης γίνονται πραγματικότητα
Περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ που προέρχονται από κατηγορούμενο σε μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα περιήλθαν οριστικά στην κατοχή του Ελληνικού Δημοσίου πριν από λίγες μέρες.
Συγκεκριμένα, τα χρήματα επιστράφηκαν από τον επιχειρηματία Γ. Καμάρη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, για να τύχει ευνοικής ποινικής μεταχείρισης.
Όπως αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ.Κοντονής, «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος με δικαιούχο το Ελληνικό Δημόσιο. Το ποσό αυτό κατατέθηκε σε εκτέλεση σχετικού βουλεύματος και επί τη βάσει της παρασχεθείσας ενώπιον των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών ρητής ανεπιφύλακτης και άνευ προϋποθέσεων συναίνεσης του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο περιήλθε το εν λόγω ποσό και ήδη κατηγορουμένου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο λογαριασμός με δικαιούχο το Ελληνικό Δημόσιο έχει ανοιχθεί τον Ιανουάριο του 2014 για την κατάθεση σε αυτόν χρηματικών ποσών προερχόμενων από εγκληματικές ενέργειες κατά του Δημοσίου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.