ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το μαύρο μέτωπο που λειτουργούσε ως εκβιαστής της Ελλάδας.

Όταν τον Ιανουάριο του 2016 ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος είχε επιχειρηματολογήσει υπέρ της εξόδου του ΔΝΤ από το Ελληνικό πρόγραμμα τεκμηριώνοντας ότι η Ευρώπη δεν μπορούσε πλέον να ανεχθεί αυτή την τερατογένεση, ακολούθησε μία πραγματική ομοβροντία εις βάρος του. Μία εκτεταμένη επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρος» συμπτωματικά από τα ίδια κέντρα που από το 2010 λειτούργησαν ως γραφείο τύπου του ΔΝΤ. Τα στασίδια της Ξαφά, οι Πρετεντέρηδες, τα περιτρίμματα του Σημίτη, όλος ο εσμός που ηδονιζόταν βλέποντας το δημόσιο χρήμα να «μπαζώνει» θαλασσοδάνεια νταβατζήδων και να τους λυτρώνει από τις ποινικές τους ευθύνες, άρχισαν να επιτίθενται λυσσαλέα στον Πρόεδρο, αποκαλώντας τον… δραχμολάγνο και αντευρωπαϊστή! Τον άνθρωπο δηλαδή που ζήτησε την εφαρμογή του ευρωπαϊκού νομικού και αξιακού κώδικα, τον χαρακτήρισαν ως εχθρό της Ευρώπης!
Τα χαστούκια που ακολούθησαν ήταν απανωτά για όλους αυτούς. Οι κορυφαίοι ευρωπαίοι ηγέτες και προσωπικότητες συνασπίστηκαν με τον Έλληνα Πρόεδρο τόσο στο πρακτικό αλλά και στο αξιακό κομμάτι.
Και το συντριπτικό χτύπημα που τους έριξε στο καναβάτσο, ήλθε χθες. 18 μήνες μετά την τοποθέτηση του ΠτΔ για εξοβελισμό του ΔΝΤ. Και τα χείλη των ασεβών έμεναν άλαλα. Ουδεμία αναφορά στο νταβατζηδικο για αυτή την ιστορική στιγμή – δικαίωση!
Η εξήγηση είναι εξαιρετικά απλή. Το περιβόητο μνημόνιο Παπανδρέου που εξοβελίσει την Ελλάδα από την ΕΕ, κρατώντας ως μόνο ευρωπαϊκό σουβενίρ το Ευρώ, είχε ως μοναδική στόχευση την συγκαλυψη των τραπεζικών σκανδάλων μετατρέποντας ένα ομολογιακό χρέος που διακρατούσαν οι τράπεζες σε ενυπόθηκο, βρετανικού δικαίου που πέρασε ΑΜΙΓΕΣ στο δημόσιο χρέος.
Με αυτό το εγκληματικό τέχνασμα, αφαιρέθηκε η δυνατότητα στην ΕΚΤ να κάνει έλεγχο στις ελληνικές τράπεζες, αφού αυτές είχαν ανακεφαλαιοποιηθεί με τα λεφτά του ραγιά. Πράγμα που ίσχυε μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Όπου με το βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, τα 25 δις δημοσίου χρήματος που ζητούσε το Δ.Ν.Τ. για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι ελληνικές τράπεζες, αποδείχτηκε ότι ήταν μόλις πέντε δις! Και εκεί ανέλαβε δράση ο SSM, Ο ελεγκτικός μηχανισμός της ευρωπαΐκής κεντρικής τράπεζας δηλαδή. Και εκεί, βγήκαν τα άπλυτα στη φόρα. Τραπεζίτες και νταβαντζήδες άρχισαν να πηγαίνουν κατηγορούμενοι στον εισαγγελέα, αφού πλέον ουδείς μπορούσε να αναχρηματοδοτήσει τα θαλασσοδάνεια που είχαν λάβει όλα αυτό το διάστημα.
Έτσι, το ΔΝΤ και οι εφιάλτες του επιχείρησαν τον τελευταίο εκβιασμό με την απίστευτη διάδοση ότι οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαζόντουσαν νέα ανακεφαλαιοποίηση! Εκβιασμός που κατέρρευσε με την άμεση αντίδραση της ευρωπαΐκής κεντρικής τράπεζας. Και εκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τα μάζεψε και μίλησε για λάθος. Λάθος, που φυσικά προήλθε μετά τα μαύρα ραντεβού του Στουρνάρα με τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά και τον Γουάτσα, τον Πόλσον και τα υπόλοιπα κοράκια του ΔΝΤ που πήραν θέση στις ελληνικές τράπεζες και απαιτούσαν το ξέπλυμα των θαλασσοδανειων στην πλάτη του ραγιά.
Αυτούς ακριβώς ενόχλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, αυτή ακριβώς είναι η αυτουργοί του εγκλήματος κατά του ελληνικού λαού. Τώρα, επιτέλους η Ευρώπη λειτουργεί προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων και η τιμωρία για όλους αυτούς είναι αναπόφευκτη. Η χθεσινή ανακοίνωση των θεσμών, είναι η σφραγίδα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.