ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΔΝΤ στην υπηρεσία του ντόπιου υποκόσμου.

Και όμως, τα κίνητρα του Δ.Ν.Τ. αποδεικνύονται όχι απλώς ταπεινά, αλλά στην κυριολεξία εγκληματικά. Όλος αυτός ο αιφνίδιος εκβιασμός για την δήθεν ανάγη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έφερε στο προσκήνιο το ΔΝΤ, όχι μόνον δεν έχει ευγενή κίνητρα, αλλά αποδεικνύει ότι το ταμείο λειτουργεί ενίοτε και ως εργαλείο του υποκόσμου.
Ο ξένος μέτοχος λοιπόν μεγάλης συστημικής τράπεζας ενημερώθηκε από τον διοικητή της ότι υπάρχει δάνειο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ελεγχόμενο ολιγάρχη. Ο μέτοχος ο οποίος είναι πανίσχυρος, προφανώς έκανε την έρευνα του Και διαπίστωσε ότι οι μέρες του ολιγάρχη είναι μετρημένες. Αυτό όμως σημαίνει ότι η τράπεζα πραγματικά θα κλονιστεί καθώς μιλάμε για τεράστια έκθεση σε εταιρείες του συγκεκριμένου ολιγάρχη. Τι έκανε λοιπόν ο ξένος μεγαλομέτοχος, με την παραδοσιακή συνεργασία που έχει με το ταμείο;
Έβαλε το ταμείο ως μπροστινό για να προκαλέσει και να εκβιάσει ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ως προαπαιτούμενο για την αξιολόγηση! Δηλαδή το Δ.Ν.Τ. που στην ουσία δεν μετέχει στο πρόγραμμα, ξαφνικά έθεσε θέμα ανακεφαλαιοποίησης αναγκάζοντας ακόμα και την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα να παρέμβει και να διαψεύσει τις αιτιάσεις του ταμείου!
Ο στόχος του Μεγαλομετόχου, εξαιρετικά απλός. Να ανακεφαλαιοποιηθεί το δάνειο του ολιγάρχη από τον λαό για να γλιτώσει η τράπεζα. Δεν πέρασε και έρχονται νέες αποκαλύψεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.