Καμμένος: 20.000 θέσεις εργασίας από τις επενδύσεις στη νήσο «Φλέβες»

Τον Οκτώβριο ελπίζει ο Πάνος Καμμένος πως θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις επενδύσεις στη νήσο Φλέβες, οι οποίες θα «ανοίξουν» 20.000 νέες θέσεις εργασίας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος σήμερα παρακολούθησε την εκπαιδευτική δραστηριότητα μονάδων του στόλου, υποστήριξε πως οι διαπραγματεύσεις για τις επενδύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με τους δύο ενδιαφερόμενους, ο ένας από το Άμπου Ντάμπι και ο άλλος είναι η ελληνική ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου.
Στα σχέδια είναι η δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας που δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον. Όπως γνωστοποίησε ο κ. Καμμένος, την επόμενη εβδομάδα το θέμα θα έρθει προς συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα ανάλογα με αυτά που δημιουργήθηκαν με την επένδυση στο Ελληνικό.
Η ενοικίαση των Φλεβών αναμένεται να αποδώσει 100 εκατ. ευρώ ετησίως, τα οποία θα κατευθύνονται στο ταμείο του Στόλου.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές λέγοντας πως «πετύχαμε μια συμφωνία ώστε να μην υπάρχουν περικοπές στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και συγχρόνως να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε μέρος της σε βάρος τους αδικίας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.