ΙΔΟΥ η απίστευτη υποκρισία των Γερμανών-Τεράστιες οι ευθύνες τησ κυβέρνησης!!!

Ζητούν οι δανειστές από την φτωχή Ελλάδα να λειτουργούν τα καταστήματα τις Κυριακές ελεύθερα. Και αυτό βεβαίως διότι βολεύει όχι κάθε φτωχή ατομική επιχείρηση, αλλά τις πολυεθνικές που ελέγχουν τα μεγαλύτερα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα. Και τώρα αποκαλύπτουμε τι συμβαίνει στην Γερμανία, με απόφαση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της Γερμανίας:
Το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γερμανίας έχει βγάλει απόφαση με βάση το γερμανικό Σύνταγμα – δηλαδή το Σύνταγμα της προτεσταντικής λογικής – σύμφωνα με την οποία τα καταστήματα στην Γερμανία μπορεί να λειτουργούν Κυριακές μόνον οκτώ φορές το χρόνο!
 Για φανταστείτε οι ενδεχόμενοι δανειστές της Γερμανίας να ζητούσαν από τη Γερμανία να είναι ανοιχτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου! Δηλαδή ο Σόιμπλε κάνει το κουνέλι μπροστά στις απαιτήσεις του ΔΝΤ για θέματα που δεν θα τολμούσε να επιβάλει ούτε από μακριά στον γερμανικό λαό. Δηλαδή το δίδυμο Σόιμπλε – Μέρκελ θεωρεί τους έλληνες και την Ελλάδα ιθαγενείς.
Όχι απλώς δεν θα τους περάσει αλλά η καταγγελία μας θα φτάσει στα αφτιά γερμανικού λαού για το τι τον περιμένει αν επικρατήσουν οι απόψεις Μέρκελ – Σόιμπλε.
Το παράπονο μας είναι γιατί ενώ αυτά τα ξέρει το Μαξίμου και το επιτελείο που κάνει τις διαπραγματεύσεις, με τους θεσμούς, δεν τα επικαλείται. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τέτοια άγνοια.  Η ευθύνη είναι δική τους και είναι μεγάλη. Διότι την Ελλάδα φυσικά και δεν μπορεί να την υπερασπιστεί ο Κούλης. Αλλά είναι πολύ βαρύ να μην μπορεί να την υπερασπιστεί η σημερινή κυβέρνηση με τόσο συντριπτικά επιχειρήματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.