Γιατί το 13,3% του Ελληνικού ΑΕΠ πηγαίνει για τις συντάξεις;

Αυτή η καρτέλα από μόνη της θα αρκούσε για να στείλει στην φυλακή τον Σημίτη, τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τον Παπαδήμο. Όπως αποκάλυψε το Μπλούμπεργκ, ένα τεράστιο ποσοστό του Α.Ε.Π. πηγαίνει για την πληρωμή συντάξεων. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι απλούστατα οι συμμορίες Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλου ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταρεία. Λήστεψαν τα αποθεματικά τους πολλάκις στο χρηματιστήριο και με το PSI.
Ενώ λοιπόν τα ασφαλιστικά ταμεία της πολιτισμένης Δύσης επένδυαν ως οφείλαν τις καταθέσεις των αποθεματικών σε υγιείς επενδύσεις, εδώ απλά τα λήστευαν. Για παράδειγμα, Καναδέζικο ασφαλιστικό ταμείο επένδυσε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τα Ελληνικά αγόραζαν ΚΛΩΝΑΤΕΞ για να πλουτίσει η συμμορία Σημίτη.  Έτσι, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων φυγαδεύτηκαν σε λογαριασμούς οφσόρ που σήμερα βρίσκουμε στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ και το κράτος αναγκάζεται να δαπανά ένα τεράστιο μέρος του Α.Ε.Π. για να καλύπτει την πληρωμή των συντάξεων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.