Προτελευταία στην Ευρώπη σε αγοραστική δύναμη των πολιτών της η Ελλάδα ! -“Πάρτυ” αισχροκέρδειας και το φετινό Πάσχα

Τα στατιστικά στοιχεία της Ευρώπης δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και μιλούν από μόνα τους: Προτελευταία είναι η χώρα μας, μεταξύ των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην αγοραστική δύναμη των πολιτών της!

Υπολογίζεται ότι από το 2019 μέχρι το 2022 οι Έλληνες απώλεσαν το 24% της αγοραστικής τους δύναμης εξ αιτίας των συνεχών αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Και αυτή η μείωση συνεχίζεται, με τις συντάξεις να είναι καθηλωμένες η να πετσοκόβονται συνεχώς και με την ακρίβεια να λεηλατεί το ισχνό εισόδημα εκατομμυρίων οικογενειών, υπό τα αδιάφορα βλέμματα των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η Ελλάδα είναι …”πρωταθλήτρια” στους ρυθμούς της απώλειας αγοραστικής δύναμης ανάμεσα και στα 27 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η κατάσταση αυτή πλήττει ιδιαίτερα τις φτωχές και μικρομεσαίες οικογένειες και πριν απ’”όλα τους συνταξιούχους, οι οποίοι δίνουν αγώνα επιβίωσης, κατά κυριολεξία!

Στους αισχροκερδούντες επιβάλλονται πρόστιμα-“χάδια” σε σχέση με το μέγεθος της αισχροκέρδειας την οποία μεθοδεύουν και από την οποία επωφελούνται.

Οπότε οι αθέμιτες πρακτικές συνεχίζονται!

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.