Τιμή σοκ για το πετρελαιο κίνησης: Θα φτάσει τα 2,20 ευρω

Απελπισία και αδιέξοδο. Πως αλλιώς να περιγράψει κανείς την κατάσταση στα καύσιμα και την απόγνωση που νιώθουν οδηγοί και νοικοκυριά βλέποντας κάθε μέρα τις τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης να αλλάζουν προς τα πάνω και έχοντας μπροστά τους έναν ιδιαίτερα «σκοτεινό» και «τσουχτερό» χειμώνα με το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο να κοστίζουν μια περιουσία;

Μετά τη διακοπή από την Κυβέρνηση της επιδότησης στην αντλία (15 λεπτά ανά λίτρο) για το πετρέλαιο κίνησης, η Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα προανήγγειλε στον ΣΚΑΪ ότι η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα εκτοξευτεί!

Ήδη, η μέση πανελλαδική τιμή του πετρελαίου κίνησης, από τα 1,823 ευρώ ανά λίτρο (την περασμένη Πέμπτη) αναμένεται να φτάσει στα 1,973ευρώ/λίτρο.

Σύμφωνα μάλιστα με την κ.Ζάγκα, η τιμή αναμένεται να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τα 2,20 ευρώ το λίτρο!

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, του οποίου η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες (15 Οκτωβρίου), η Πρόεδρος των βενζινοπωλών σχολίασε ότι με τα τωρινά δεδομένα, η τιμή που θα πωλείται θα είναι στο 1,60 ευρώ ανά λίτρο!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.