H κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα για την ενεργειακή ακρίβεια

Πρόσθετα μέτρα ενίσχυσης των νοικοκυριών ανακοινώνει την Παρασκευή η κυβέρνηση προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες της μεγάλης αύξησης των ενεργειακών τιμών.

Τα μέτρα θα ανακοινώσουν το πρωί της Παρασκευής, στις 11π.μ., ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επιπλέον μέτρα θα περιλαμβάνουν σημαντική αύξηση της επιδότησης στο ρεύμα, αλλά και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων για το επίδομα θέρμανσης, ώστε να το λάβουν περισσότερες οικογένειες.

Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Νωρίτερα, σήμερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των αρμόδιων υπουργών, Χρήστου Σταϊκούρα και Κώστα Σκρέκα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την συμμετοχή και του Άκη Σκέρτσου για τον προσδιορισμό των μέτρων με στόχο την ενίσχυση των νοικοκυριών από τις πρωτοφανείς αυξήσεις στις τιμές ενέργειας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.