Ήρθε η ανάπτυξη: 300% πάνω οι τιμές στους λογαριασμούς φυσικού αερίου

Σοκ περιμένει τους καταναλωτές με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου που πρόκειται σύντομα να λάβουν στα χέρια τους καθώς αναμένεται να διαπιστώσουν αυξήσεις που θα φτάνουν και το 150% σε σχέση με τον τελευταίο λογαριασμό.

Ήδη τα σχετικά «ραβασάκια» έχουν αρχίσει να καταφτάνουν και οι καταναλωτές απλώς προσεύχονται να είναι ελαφρύς ο φετεινός χειμώνας.

Οι τρομακτικές αυξήσεις που ήδη έχουν ανέλθει στο 300% σε σχέση με το περασμένο έτος, εξανεμίζουν και τα όποια πακέτα στήριξης έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση.

Τα 150 εκατομμύρια ευρώ επιδότηση δεν φτάνουν ούτε να καλύψουν τις αυξήσεις στο ρεύμα. Η κυβέρνηση θα πρέπει πολύ σύντομα να στηρίξει τους καταναλωτές με νέες επιδοτήσεις.

Η ανάπτυξη ήρθε λοιπόν και είναι αυτά που λέμε συνέχεια τον τελευταίο καιρό.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της κυβέρνησης και η ευημερία των αριθμών σκοντάφτουν πάνω στην σκληρή πραγματικότητα με την οποία είναι αντιμέτωποι οι Έλληνες πολίτες καθημερινά.

Ο χειμώνας προδιαγράφεται πολύ δύσκολο καθώς οι συγκλονιστικές αυξήσεις στην ενέργεια φέρνουν καθημερινά νέες ανατιμήσεις σε βασικά είδη και το εισόδημα των πολιτών εξανεμίζεται…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.