Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Ποιοι και πώς μπορούν να κάνουν αίτηση

Συγκεκριμένα βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να ενταχθούν στον πέμπτο κύκλο του προγράμματος της επιστρεπτέας προκαταβολής. Στον πέμπτο κύκλο μπορούν να ενταχθούν έως τις 15 Ιανουαρίου του 2021 όλες οι κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις με την προϋπόθεση ότι εμφάνισαν τουλάχιστον 20% πτώση του τζίρου κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020. Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

 

– Αρχικά θα πρέπει να επισκεφτούν την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ (https://www.aade.gr/mybusinesssupport).- Εν συνεχεία θα πρέπει να επιλέξουν το «Επιστρεπτέα Προκαταβολή (5) Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» και μετά να εισέλθουν στην εφαρμογή.

– Μετά συμπληρώνουν τα στοιχεία τους. Επισημαίνεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το εν λόγω πρόγραμμα είναι η υποβολή στοιχείων στην εφαρμογή «Τα έσοδά μου» της πλατφόρμας «MyBusinessSupport» για τους μήνες Ιανουάριο έως και Δεκέμβριο 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.