Ορίστηκε η ατζέντα των διαβουλεύσεων των επόμενων ημερών στη συνάντηση με τους δανειστές

Με την επισκόπηση των ανοικτών θεμάτων και την ατζέντα των διαπραγματεύσεων των επόμενων ημερών ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους δανειστές.
«Συζητήσαμε την ατζέντα της διαπραγμάτευσης» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, βγαίνοντας από το Hilton ενώ είπε πως οι εκπρόσωποι των δανειστών θα παραμείνουν στην Αθήνα για μια εβδομάδα.
Από την πλευρά των δανειστών, τονίστηκε πως μεγάλο μέρος της επισκόπησης αφορούσε στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και τα ενεργειακά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον κ. Τσακαλώτο και οι κ.κ. Γιώργος Χουλιαράκης, Γιώργος Σταθάκης, Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης εισερχόμενο νωρίτερα στις συζητήσεις ανέφερε πως ο δημοσιονομικός κόφτης όπως τον ξέρουμε τελειώνει το 2019.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.