Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στο μετρό της Νέας Υόρκης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε ώρα είναι ώρα για έρωτα φέρεται να σκέφτηκε το ζευγάρι που αψηφώντας τους επιβάτες που συνέρρεαν στην πλατφόρμα του μετρό στη Νέα Υόρκη επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις. Ήταν 9.30 το πρωί στις 22 Νοεμβρίου, όταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πάντων η γυναίκα άρχισε να κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφό της που καθόταν σε παγκάκι στην πλατφόρμα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 18.40, σε άλλον σταθμό του Λόουερ Μανχάταν, το ίδιο ζευγάρι, σύμφωνα με την αστυνομία, εθεάθη να κάνει σεξ πάνω στο παγωμένο πάτωμα. Αν και ώρα αιχμής και περιτριγυρισμένοι από επιβάτες που έπαιρναν τον συρμό, ο άνδρας ξάπλωσε πάνω στη γυναίκα και άρχισαν να κάνουν σεξ. Το στιγμιότυπο κατέγραψαν επιβάτες μέσα από τον συρμό μην πιστεύοντας στα μάτια τους.

Στο γραφικό βίντεο των 38 δευτερολέπτων, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας απεικονίζεται ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας ενώ τα επίμαχα καλύπτουν κάποια ρούχα ριγμένα πάνω τους και θεωρείται η επανάληψη του πρωινού σκηνικού. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του άνδρα, ο οποίος αναζητείται για να του περάσουν χειροπέδες και μαζί του να εντοπίσουν και τη γυναίκα που δεν φαινόταν καθαρά στο βίντεο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.