Απίστευτο video: Καρχαρίας σπάει το προστατευτικό δύτη, ο οποίος γλιτώνει την τελευταία στιγμή

To ντοκιμαντέρ του Discovery για την «Εβδομάδα Καρχαρία» παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, όπως μπορείτε να δείτε στις τρομακτικές εικόνες.

Με την ζωή του κόντεψε να πληρώσει ένας δύτης την συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ του Discovery για την «Εβδομάδα Καρχαρία», με το video από τη στιγμή της επίθεσης να είναι τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο Jimi Partington είχε βουτήξει στην θάλασσα, την ώρα που σε αυτή κολυμπούσε ένας μεγάλο λευκό, έχοντας την προστασία ενός διάφανου κουτιού που υποτίθεται πως ήταν ανθεκτικό. Έτσι νόμιζε τουλάχιστον…

Ο μεγάλος θηρευτής αφού έκανε μία αναγνωριστική βόλτα γύρω από την κατασκευή, σε κάποια φάση βούτηξε στα βαθιά και εξαπέλυσε την επίθεσή του, δαγκώνοντας την κατασκευή που όπως μπορείτε να δείτε την διέλυσε κυριολεκτικά.

Τα σαγόνια του περάσαν δίπλα ακριβώς από τον δύτη, ο οποίος άρχισε να τρομοκρατείται και ανέβηκε πάνω σε ότι είχε μείνει από την κατασκευή που προοριζόταν να τον προστατεύει.

Τα ουρλιαχτά του συνεργείου για να κολυμπήσει προς το σκάφος, ακούγονται στο video και για καλή του τύχη, ο καρχαρίας δεν έκανε νέα επίθεση στον Jimi Partington που πρόλαβε να ανέβει στο σκάφος.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.