Δείτε τα οχήματα που δεν σταματάνε πουθενά

Aν για τον μέσο Έλληνα οδηγό και το αυτοκίνητό του το πέρασμα της Μαλακάσας είναι η απόλυτη χειμερινή αποστολή, υπάρχουν κάποια πολύ ιδιαίτερα οχήματα τα οποία μπορούν να φθάσουν εύκολα και άνετα μέχρι το τέλος του κόσμου. Και ακόμα πιο μακριά.

Με την “επέλαση του χιονιά” να αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο κάθε οδηγού στην χώρα μας, η ιδέα κάποιων εξωτικών κατασκευών παντός καιρού και κάθε εδάφους μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστική.

Στο video που παραθέτουμε παρελαύνουν μερικά από τα πιο ικανά οχήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή σε παραγωγή (έστω και περιορισμένη) σε όλο τον κόσμο.

Οχήματα που συνήθως φτιάχνονται από μικρούς κατασκευαστές και για ειδικό σκοπό, με πολύ υψηλό κόστος. Αλλά και ιδιοκατασκευές που κατασκευάζονται από μερακλήδες και ανθρώπους της περιπέτειας που δεν θέλουν να σταματούν στο πρώτο εμπόδιο που θα δυσκολέψει ένα “ταπεινό” 4×4.

Ανάμεσά τους θα δούμε οχήματα με τεράστια ελαστικά, εξάτροχα ή και με πολύ περισσότερους τροχούς, με ερπύστριες κάθε έμπνευσης και φαντασίας, ακόμα και αμφίβια τα οποία υπόσχονται να επιζήσουν και μετά από την ημέρα της Αποκάλυψης.

Πατήστε το play και απολαύστε την ανθρώπινη εφευρετικότητα στα καλύτερά της. Είτε από την ζεστασιά του σαλονιού σας χαζεύοντας το χιόνι είτε αποκλεισμένοι στον Βόρειο Πόλο της Μαλακάσας, ανακαλύψτε μέσα από το video ότι υπάρχει “Ελπίς”. Ή έστω ένα καλό σετ από αλυσσίδες (τις οποίες ξέρετε και να τις τοποθετήσετε…).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.