Αυτό το μπάνιο κοστίζει 1 εκατ. δολάρια – Η ξενάγηση που “κόβει” την ανάσα – ΒΙΝΤΕΟ

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο κοστίζει το μπάνιο σας; Σίγουρα το μπάνιο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων θα σας αφήσει άφωνους. Η πολυτέλεια των 1.500 τετραγωνικών μέτρων είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ το χρυσό μάρμαρο Calacatta δίνει μια άλλη διάσταση στον χώρο.

“Όταν λέμε μπάνιο ενός εκατομμυρίου δολαρίων, δεν χρησιμοποιούμε υπερβολές. Αν βάζατε κάποιον να εκτιμήσει την αξία του, θα σας έδινε μια τιμή γύρω στο ένα εκατομμύριο” δήλωσε ο μεσίτης πολυτελών κατοικιών, Jason Matouk. Το βίντεο που δημοσίευσε ο μεσίτης στο TikTok συγκέντρωσε περισσότερα από 120.000 like μέσα σε μια εβδομάδα.

Το μπάνιο βρίσκεται σε ένα ρετιρέ στο Fisher Island. Το διαμέρισμα κοστίζει 32 εκατομμύρια δολάρια. Η εν λόγω περιοχή συγκεντρώνει τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής.

Από μπροστά προς τα πίσω, το μπάνιο είναι “ντυμένο” με ιταλικό μάρμαρο. διαθέτει μπαρ, τουαλέτα και μπιντέ, μπανιέρα με υδρομασάζ, δωμάτιο-ντουλάπα και καμπίνα ντους ψιλής βροχής με θέα στον ωκεανό και την πόλη. Τα φωτισμένα, ράφια από μάρμαρο που βρίσκονται απέναντι από τον νιπτήρα

“Τα τελειώματα στο πάτωμα, στους τοίχους, στις μπανιέρες… Τα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο μπάνιο” δήλωσε στη NY POST ο μεσίτης. “Θα μπορούσα να ζω σε αυτό το μπάνιο” αναφέρουν τα σχόλια στο βίντεο που έγινε viral στο TikTok.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.