Εντυπωσιακό βίντεο: Η ερωτική επαφή μέσα από τη μαγνητική τομογραφία

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο είναι αρκετά πρωτότυπο, καθώς απεικονίζει τη σεξουαλική πράξη μέσα από έναν μαγνητικό τομογράφο.

​Πιθανώς γνωρίζετε ότι η μαγνητική τομογραφία είναι μια ακτινολογική μέθοδος απεικόνισης που χρησιμοποιείται ευρύτατα για τον έγκαιρο εντοπισμό βιοχημικών μεταβολών στο σώμα.

​Οι εικόνες από τη μαγνητική τομογραφία βοηθούν στον εντοπισμό καρκινικών όγκων ή άλλων ανωμαλιών.

Οι επιστήμονες όμως χρησιμοποιούν τη μαγνητική τομογραφία και για να μελετήσουν το ανθρώπινο σώμα κάτω από διάφορες συνθήκες, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στο βίντεο παραπάνω, θα δείτε μια αλληλουχία εικόνων (κινηματογραφική μαγνητική τομογραφία) του ανθρώπινου σώματος σε κίνηση, από ένα φιλί έως τη σεξουαλική πράξη (0:49).

Το υλικό αυτό προέρχεται από επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε παλαιότερα στην επιθεώρηση British Medical Journal, στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ που είχε σαν στόχο να καταδείξει ότι η μαγνητική τομογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγραφεί η σεξουαλική πράξη –για ερευνητικούς σκοπούς πάντα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.