Αυτοκινούμενο με πισίνα και άρωμα αγώνων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιάζει με αεροδυναμική νταλίκα, πρόκειται όμως για ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκινούμενο όχημα. Η γερμανική εταιρεία Most εξέλιξε ειδικά για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων αθλημάτων το εντυπωσιακό μοντέλο Futuria Sports + Spa, που αποτελεί ένα τροχήλατο διαμέρισμα δυόμιση δωματίων με γκαράζ, πισίνα και σπα!
H διαρρύθμισή του είναι μοντέρνα και απολύτως λειτουργική, καθώς το Sports + Spa δεν φτιάχτηκε για να ανταγωνιστεί αντίστοιχα χλιδάτα οχήματα, που προορίζονται για πολυήμερες διακοπές και περιηγήσεις. Αντίθετα απευθύνεται σε όσους συμμετέχουν σε αγώνες αυτοκινήτων και θέλουν να διανυκτερεύουν μαζί με τα λατρεμένα τους τετράτροχα στις πίστες.
Γιαυτό προβλέπεται ένα γκαράζ αυτοκινήτου με ράμπα πρόσβασης, το οποίο αφαιρεί αρκετό διαθέσιμο χώρο από τους επιβάτες του αυτοκινούμενου με 15 μ. μήκος και έναν κινητήρα V10 της Viper. Ωστόσο το συναρπαστικό Futuria Sports + Spa αποζημιώνει με τον τρόπο του, καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων μία ειδικά διαμορφωμένη οροφή με μίνι πισίνα και σπα και ξύλινο πάτωμα, όπως στα καταστρώματα σκαφών. Από εκεί μπορείς να παρακολουθήσεις άνετα τον αγώνα στην πίστα, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και τέντα φιλοξενίας. Το αυτοκινούμενο όχημα για τους φίλους των μηχανοκίνητων αθλημάτων ζυγίζει λιγότερο
από δώδεκα τόνους χάρη στη χρήση ελαφρών υλικών και η τιμή του ξεκινά πάνω από το μισό εκατομμύριο ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=fOgZ3V27lHwrn


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.