Xρειάστηκε 6 χρόνια και 720.000 φωτογραφίες για να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία που του χάρισε το βραβείο

Αυτή η ιστορία δείχνει πόσο μακριά ένας άνθρωπος είναι πρόθυμος να φτάσει για να επιτύχει τα όνειρά του και για τον φωτογράφο που πρόκειται να γνωρίσετε, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση απλά θα μπορούσε να σας εκπλήξει περισσότερο από όσο θα περιμένατε.
Ο Alan McFayden είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που βρισκόταν σε μια ειδική αποστολή και ενώ η λέξη «εκατομμύρια» συχνά ρίχνεται γύρω του ως μορφή υπερβολής,ο ίδιος τράβηξε πάνω από μισό εκατομμύριο φωτογραφίες για την αναζήτηση του τέλειου. Όχι μόνο αυτό, αλλά αποφάσισε επίσης ότι θα παραμείνει στον ίδιο χώρο για έξι χρόνια για να κάνει το όνειρό του εφικτό.

Καλές φωτογραφίες του πουλιού kingfisher είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν και απαιτείται ένα ορισμένο επίπεδο αφοσίωσης για να τους πιάσει κανείς πάνω στη δράση. Ο Άλαν ήταν απλά ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, καθώς αυτός ο φημισμένος φωτογράφος συνέλαβε μια ακόμα στιγμή της άγριας ζωής για να την προσφέρει σε εκείνους που δεν μπορούν να βρεθούν εκεί για να το δουν.

Η τέλεια λήψη που πήρε από ένα kingfisher να βυθίζεται σε μια λίμνη του πήρε πολύ καιρό για να γίνει και έφτασε στα δελτία ειδήσεων για τις προσπάθειές του όταν ήρθε η λήψη της φωτογραφίας. Πέρασε χιλιάδες ώρες κρυμμένος και ουσιαστικά έζησε εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το έργο του Alan και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις απίστευτες προσπάθειές του. Χωρίς την ακούραστη εργασία του, πολλοί από εμάς δεν θα μπορούσαν να εκτιμήσουν τη φύση στο ίδιο επίπεδο με το οποίο έχουμε συνηθίσει.


Έχετε κάποιους λάτρεις της φύσης ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά σας; Αν ναι, βεβαιωθείτε ότι θα μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιστορία μαζί τους το συντομότερο δυνατόν, ώστε να τους δοθεί επίσης η ευκαιρία να εκτιμήσουν όλη τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για την τέλεια λήψη.

Πηγή: goodfullness.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.