Ζευγάρι αγοράζει ένα παλιό φορτηγό και το μετατρέπει σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα

Μετατρέψανε ένα παλιό φορτηγό σε ένα πανέμορφο μέρος για να μείνουν!

Για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ταξιδεύουν αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: η μετατροπή ενός βαν ή ενός φορτηγού σε ένα μέρος για να μείνετε και να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο. Ένα απλό τροχόσπιτο δεν είναι αρκετό για αυτούς τους ταξιδιώτες. Όχι, θα τους άρεσε να μπορέσουν να σχεδιάσουν το δικό τους σπίτι πάνω σε τροχούς. Αυτό συνέβη με τους Iona Stewart και Martin Hall. Αυτό το νεαρό ζευγάρι από την Αγγλία μετέτρεψε ένα παλιό φορτηγό σε ένα πανέμορφο σπίτι.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Κίτρινο καναρινί

Οι Iona και Martin αγόρασαν ένα κίτρινο καναρινί φορτηγό με 3,600 λίρες, κάτι που ισούται 4,000 ευρώ. Και στους δύο αρέσει να ταξιδεύουν. Ο Martin Hill ζούσε ήδη για μερικά χρόνια σε ένα βαν, αλλά το ζευγάρι ήθελε να βρει κάτι για να μείνουν μαζί. Για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να αγοράσουν το φορτηγό και να το μετατρέψουν μόνοι τους. Και οι δύο ήταν άνεργοι εκείνη την περίοδο, επομένως μπορούσαν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στο πρότζεκτ τους και αυτό φαίνεται. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Επιδιορθώσεις

Το ζευγάρι μετέτρεψε το φορτηγό μόνο του. Σύμφωνα με την σελίδα της Iona στο Facebook, το εξωτερικό μέρος ήταν το πιο δύσκολο. Ήθελαν να το κάνουν να φαίνεται σαν ένα πραγματικό τροχόσπιτο και όχι σαν ένα φορτηγό με παράθυρα. Σίγουρα το πέτυχαν αυτό, επειδή το φορτηγό φαίνεται μοντέρνο και ωραίο από μέσα αλλά και από έξω. Ολόκληρη η μετατροπή λέγεται ότι κόστισε 20,000 λίρες (22,500 ευρώ). Επειδή οι Iona και Martin έκαναν τα πάντα μόνοι τους, μπόρεσαν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Έπρεπε φυσικά να πάρουν και μονωτικό υλικό, δάπεδο, έπιπλα, μια κουζίνα και ένα μπάνιο.

Σπίτι

Ήταν σημαντικό το φορτηγό να ήταν κάτι παραπάνω από ένα σπίτι πάνω σε τροχούς. Οι Iona και Martin ήθελαν να κάνουν κάτι πραγματικά όμορφο. Έβαλαν μόνωση στο φορτηγό και εγκατέστησαν μια πραγματική κουζίνα και ένα μπάνιο. Δεν κοιμούνται σε ένα στρώμα στο πάτωμα αλλά σε ένα πραγματικό κρεβάτι, και έχουν μια ντουλάπα και ένα μικρό σαλόνι με έναν καναπέ. Το σπίτι τους είναι πιο πολυτελές από πολλά διαμερίσματα! Έκαναν πραγματικά καλή δουλειά και φαίνεται.

Θέλετε να δείτε το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της  Iona και του Martin;

Διαμέρισμα

Το απίστευτο διαμέρισμα της Iona και του Martin αποτελείται από μια κουζίνα και ένα σαλόνι. Έχουν φτιάξει ένα υπερυψωμένο υπνοδωμάτιο στο οποίο έχουν βάλει ένα διπλό κρεβάτι και μια ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό μπάνιο με τουαλέτα και ένα ντους. Όλα τα δωμάτια χωρίζονται από συρόμενες πόρτες.

Εξωτερικό

Το ζευγάρι άλλαξε πολλά και στο εξωτερικό του φορτηγού. Δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι το μοντέρνο τους γκρι τροχόσπιτο ήταν παλιά ένα κίτρινο καναρινί φορτηγό! Οι Iona και Martin τώρα ταξιδεύουν στην Γαλλία και απολαμβάνουν το κάθε λεπτό στο κινούμενο σπίτι τους.

Πηγή: Bored Panda | Εικόνα: Iona Stewart

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.