Χειροπέδες σε συνταξιούχο επειδή έκανε 24.000 κλήσεις σε εταιρεία τηλεφωνίας για να παραπονεθεί

Ένας συνταξιούχος από την Ιαπωνία συνελήφθη αφού πραγματοποίησε 24.000 κλήσεις στον τηλεφωνικό του πάροχο προκειμένου να παραπονεθεί για παραβίαση των όρων του συμβολαίου του σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά Μέσα.

Η αστυνομία του Τόκιο ανέφερε ότι έθεσε υπό κράτηση τον 71χρονο Ακιτόσι Οκαμότο την προηγούμενη εβδομάδα αφού είχε κάνει εκατοντάδες κλήσεις μέσα σε οκτώ ημέρες στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της μεγαλύτερης τηλεφωνικής εταιρείας KDDI.

Αλλά αυτό ήταν η κορυφή του παγόβουνου, καθώς ιαπωνικά Μέσα, τα οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφέρουν ότι μέσα σε δύο χρόνια ο 71χρονος πραγματοποίησε χιλιάδες κλήσεις από δημόσια τηλέφωνα προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με την εταιρεία, προσβάλλοντας παράλληλα τους εργαζομένους.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τόκιο ανέφερε ότι ο συνταξιούχος απαιτούσε το προσωπικό της KDDI να απολογηθεί για την παραβίαση των όρων του συμβολαίου του. Επίσης, επανειλημμένως έκλεινε τη γραμμή αμέσως αφού είχε κάνει την κλήση. Συνελήφθη ως ύποπτος για παρακώλυση εμπορικής δραστηριότητας.

Πηγή: AFP, straitstimes.com, Πηγή φωτό: The new paper

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.