Ασφαλτόστρωση… πρότυπο στην Κοζάνη!

Σαφώς και είναι ειρωνικός ο τίτλος του αρθρου, αφού σε τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. Το σίγουρο είναι οτι στο συγκεκριμένο δρόμο, ακόμα και αν θεωρείται “επαρχιακός” περνάνε οχήματα και το θέμα ασφάλειας, είναι τεράστιο.

Την αποκάλυψη έκανε το Κοζανίτικο MME www.kozanilife.gr. Πρόκειται για φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του site και αφορούν τη διασταύρωση στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών.

Ο αναγνώστης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σημερινές φωτογραφίες ασφαλτικής “αποκατάστασης” στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών στην Κοζάνη. Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου γίνεται λάθος και αυτό συμβαίνει σε όλο τον Δήμο που πέφτει άσφαλτος το τελευταίο διάστημα εκτός από τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους.
Η λογική είναι να βάζουν από λίγη άσφαλτο σε πολλά σημεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πολλά αιτήματα (κατόπιν ενεργειών μου!!!) και αυτή η τακτική είναι κανόνας σήμερα. Όμως μάλλον το τελικό αποτέλεσμα δεν θα τους δικαιώσει αφού τα μπαλώματα αυτά θα ανοίξουν πολύ γρήγορα και λόγω καιρικών συνθηκών της περιοχής μας, θα γίνουν καινούριες λακκούβες. Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας. Σημειώνω ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές αλλά εκτός κατοικημένης περιοχής για να μην νομίζει κανένας κάτοικος ότι έχω προσωπικά θέματα μαζί του».

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.