Καρχαρίας 6 μέτρων εντοπίζεται από drone σε δημοφιλή παραλία – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας εντοπίστηκε πολύ κοντά σε δημοφιλή παραλία της Δυτικής Αυστραλίας και πιστεύεται ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρχαρίες που έχουν εντοπιστεί στη χώρα.
Ο καρχαρίας φαίνεται να έχει μήκος μεταξύ πέντε και έξι μέτρων και εντοπίστηκε από το drone του Dave Riggs. Η περιοχή είναι γνωστή ως hotspot για τους καρχαρίες. Σε αυτήν την παραλία έχασε την ζωή της η 17χρονη Laeticia Brouwer τον Απρίλιο μετά από επίθεση καρχαρία και αυτή η καταγραφή του τεράστιου καρχαρία μόλις λίγα μέτρα από την ακτή έχει προκαλέσει ανησυχίες.
Το βίντεο δείχνει ότι ο καρχαρίας κινείται γύρω από ένα σκάφος μήκους 8,5 μέτρων.Πολλοί θεωρούν ότι ο μεγαλύτερος μεγάλος λευκός καρχαρίας ήταν αυτός που αλιεύθηκε το 1945 με μήκος 6,4 μέτρων, ωστόσο υπάρχουν αναφορές μεγαλύτερων. Ένας μεγάλος λευκός που αλιεύτηκε σε ένα δίχτυα στη Seven Star Lake το 1997 εκτιμήθηκε ότι έχει μήκος σχεδόν επτά μέτρα, όπως και ένας καρχαρίας που εντοπίστηκε στον κόλπο του Marino στη Νότια Αυστραλία πέρσι.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=8-fr-aDxpb8rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.