Το πιο εμβληματικό γήπεδο τένις – ΦΩΤΟ

Όταν ακούμε για γήπεδα τένις φανταζόμαστε κατασκευές σε ανοιχτούς χώρους, με κερκίδες και ενδεχομένως ανάμεσα σε ένα πράσινο σκηνικό ή δίπλα σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, ένα γήπεδο τένις είναι διαφορετικό από τα άλλα, και μάλιστα κατά πολύ.
Γιατί πώς θα σας φαινόταν αν παίζατε το αγαπημένο σας άθλημα μέσα σε μια εκκλησία του 16ου αιώνα, με αγάλματα και γλυπτά να σας παρακολουθούν. Αυτό είναι το γήπεδο τένις που στεγάζεται μέσα στην εμβληματική εκκλησία Paolo Converso του 16ου αιώνα στο Μιλάνο και είναι έργο του εικαστικού καλλιτέχνη Asad Raza που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Converso.
Στο εσωτερικό της εκκλησίας τοποθετήθηκαν δίχτυα, έγιναν οι γραμμές και ένα δοχείο γυάλινο με τσάι γιασεμιού διατίθεται στους πάικτες για χαλάρωση. Επιπλέον, όλα τα απαταίτητα αξεσουάρ για ένα ματς τένις υπάρχουν εδώ, όπως και δύο προπονητές που βοηθούν και δίνουν συμβουλές στους παίκτες. Οι εικόνες είναι μοναδικές και η ατμόσφαιρα παρασύρει τον αθλητή σε άλλες εποχές…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.