Βίασαν, αποκεφάλισαν και ήπιαν το άιμα γυναίκας μπροστά σε πλήθος που ζητωκράυγαζε (BINTEO)

Μια γυναίκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό βιάστηκε δημοσίως, χτυπήθηκε και αποκεφαλίστηκε μπροστά σε ένα πλήθος ανθρώπων, επειδή σέρβιρε το «απαγορευμένο ψάρι» σε μια ομάδα αντικυβερνητικών ανταρτών, οι οποίοι αργότερα ήπιαν το αίμα της. Το περιστατικό συνέβη στις 8 Απριλίου 2017 στην κεντρική πλατεία του Λουέμπο.

Η γυναίκα βιάστηκε και δολοφονήθηκε από μια ομάδα που ορκίζεται πίστη στο αντάρτικο κίνημα Καμουίνα Ναψού.

αιμα

Ο αρχηγός της επαναστατικής ομάδας, Καλάμπα Καμπανγκόμα, αρπάζει την γυναίκα από τα μαλλιά πριν την βιάσει δημόσια, ενώ πλήθος ανθρώπων παρακολουθεί αμέτοχο.

βιασμοσ

«Είπαν ότι τους έδωσε φασόλια που περιείχαν κομμάτια ενός μικρού, τοπικού, «απαγορευμένου ψαριού.» Όντας πεπεισμένοι ότι χάλασε τα φυλαχτά τους, αποφάσισαν να τιμωρήσουν εκείνη και τον γιο της δεύτερης συζύγου του συζύγου της, που εργαζόταν και αυτός στο εστιατόριο εκείνη την μέρα», ανέφερε ένας κάτοικος του Λουέμπο στο France 24.
https://www.youtube.com/watch?v=oZpquxgAir8rn

Σύμφωνα με τον ερευνητή Ανακλέτ Τσιμπαλάνγκα, η ομάδα Καμουίνα Ναψού απέχει από το σeξ, το κρέας, το ψάρι και το μπάνιο, ενώ πολεμάει. Οι αντάρτες ανάγκασαν την γυναίκα να κάνει σeξ με τον γιο της δεύτερης συζύγου του συζύγου της, ενώ μια άλλη γυναίκα τους χτύπαγε με κλαδιά.

βιασμοσ κονγκο

Μετά τον βιασμό, οι αντάρτες αποκεφάλισαν την γυναίκα και τον νεαρό.

βιασμοσ

Πολλοί από τους άντρες ήπιαν από το αίμα της γυναίκας και άλλοι φωτογραφήθηκαν με το κομμένο κεφάλι του αγοριού.

Παρόλο που το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

αιμα

Οι εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν στο Λουέμπο, στην επαρχία Kasaï-Occidental της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

αιμα

Στον δεξί κύκλο είναι το σημείο που συνέβησαν οι βιασμοί και οι εκτελέσεις, ενώ στον αριστερό είναι ο καθεδρικός ναός που έχουν καταλάβει οι αντάρτες.

αιμα

Πηγή: Tilestwra

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.