Ποιος είναι ο λόγος που το Ίντερνετ γίνεται όλο και πιο αργό;Γιατί αργεί να φορτώσει η σελίδα;

Πιο αργό γίνεται το Ίντερνετ, ο βασικότερος λόγος είναι ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν κατά μέσο όρο μέγεθος 2,1 MB, αριθμό διπλάσιο σε σχέση με εκείνο του 2012. Ο λόγος που αυξήθηκε το μέγεθος είναι η ευρεία χρήση πολυμέσων, όπως βίντεο και φωτογραφίες, και η πολυπλοκότητα της HTML πολλών προσθηκών. Ακόμα, τα εργαλεία που παρακολουθούν και υπολογίζουν τις προβολές συμβάλουν εξίσου στην καθυστέρηση φόρτωσης των ιστοσελίδων.
Ένας ακόμα λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η ευρεία χρήση έξυπνων κινητών και τάμπλετ, καθώς οι δημιουργοί ιστοτόπων τώρα πρέπει να συνθέτουν διάφορες βερσιόν των σελίδων, ώστε οι χρήστες τους διαδικτύου να μπορούν να σερφάρουν εύκολα σε κάθε μέσο που χρησιμοποιούν.
Όλα τα παραπάνω μαζί με την χρήση πιο δυνατής κρυπτογράφησης προκειμένου να αποτρέπονται οι επιθέσεις των χάκερ, οδηγούν σε αυτό ακριβώς το φαινόμενο.
Μπορει η διαφορά στην ταχύτητα να υπολογίζεται σε δευτερόλεπτα, όμως ακόμα και η πιο μικρή διαφορά μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες να επισκεφτούν μια άλλη, λιγότερο «φορτωμένη» σελίδα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.