Ο CEO της Google εξηγεί πώς μπορείς να γίνεις πλούσιος ακόμη και ως υπάλληλος

Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει κανείς πλούσιος δουλεύοντας ως υπάλληλος, ωστόσο αυτό αποτελεί μια εσφαλμένη άποψη, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Google, Sundar Pichai. Ο Pichai κατάφερε ακριβώς αυτό. Έγινε πλούσιος, δουλεύοντας πάντα σε εταιρείες που είχαν ιδρύσει κάποιοι άλλοι. Η περιουσία του σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 1,05 δισ. δολαρίων .
Μιλώντας στο αμερικανικό site, Quora, ο διευθύνων σύμβουλος της Google αναφέρει: “Υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άνθρωποι που δεν υπήρξαν ποτέ επιχειρηματίες και ήταν μόνο υπάλληλοι εταιρειών. Αλλά αυτοί εξακολουθούν να συγκεντρώνουν μεγάλο πλούτο, αντίστοιχο με αυτόν που έχουν γνωστοί επιχειρηματίες”.
Μεταξύ άλλων, ο ίδιος τονίζει, ότι μπορεί να ένας υπάλληλος να φτάσει σε σημείο να έχει υψηλές απολαβές. Εν συνεχεία, αν ο εν λόγω υπάλληλος επενδύσει σωστά τα χρήματα του (π.χ. σε ακίνητα), τότε μπορεί να πολλαπλασιάσει την περιουσία του σε βάθος χρόνου και ως εκ τούτου να γίνει πολύ πλούσιος.
«Είναι απολύτως εφικτό να πλουτίσεις ή να μην πλουτίσεις, όποιον δρόμο κι αν διαλέξεις» σημειώνει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Google, τονίζοντας ότι η απόκτηση περιουσίας δεν έχει σχέση με το αν είναι κανείς επιχειρηματίας ή υπάλληλος. Aν και, όπως παραδέχεται, πράγματι οι υπάλληλοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να γίνουν πλούσιοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.