Τούρτες εμπνευσμένες από ταινίες τρόμου

Ο κλόουν από το IT, το αυγό στο Alien και ο Σκαθαροζούμης γίνονται πανέμορφες και πεντανόστιμες τούρτες, έτοιμες να τις καταβροχθίσετε χωρίς αναστολές… αν φυσικά δεν τρομάξετε!
Pennywise
Αυτή η τούρτα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, δεδομένου του trailer που είδαμε πριν από λίγες μέρες, του πολυαναμενόμενου remake της ταινίας It, από το διάσημο μυθιστόρημα του Stephen King. Θα την παραγγέλνατε για το πάρτι του παιδιού σας;
Δημιουργός: Horror Fuel
Alien Egg
Η συγκεκριμένη τούρτα σοκολάτας -χωρίς γλουτένη- με ένα πράσινο «οξύ» φτιαγμένο από κρέμα γάλακτος, θα «παντρέψει» τον οισοφάγο σας με την ταινία Alien. Το αυγό σοκολάτας είναι ότι πρέπει για ένα πάρτι γενεθλίων. 
Δημιουργός: David Arsenault
Lemarchand’s Box
Από όποια πλευρά και αν κοιτάξουμε το κουτί που κρατάει ο Pinhead στις ταινίες Hellraiser, σε καμία δεν θα είναι τόσο γλυκό όσο η «τούρτα-κουτί» του Lemarchand. Ο Clive Barker θα συμφωνούσε μαζί μας.
Δημιουργός: The Wild Orchid Baking Company
Τhe Nightmare Before Christmas
Mια δημιουργία ζαχαροπλαστείου της Καλιφόρνια, που απεικονίζει την Sally και τον Jack μπροστά από την πανσέληνο, όπως και στην πανέμορφη ταινία που μας χάρισε πριν από αρκετά χρόνια ο «μάγος» Tim Burton. 
Δημιουργός: Charm City Cakes
A Nightmare On Elm Street
Με το σκυλάκι να παριστάνει τον Freddy Krueger, η εν λόγω τούρτα αφιερωμένη στον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες», ίσως παραείναι… χαριτωμένη για να φαγωθεί. 
Δημιουργός: Little Cherry Cake Company
Beetlejuice
Μπόλικo γλάσο και φρέσκια κρέμα, αποτελούν τα βασικά συστατικά της τούρτας που είναι αφιερωμένη στην ταινία «Ο Σκαθαροζούμης», του Tim Burton. Το συγκεκριμένο γλύκισμα έχει στη βάση το σχήμα των γλυπτών της Delia από το φιλμ.
Δημιουργός: Mamma Jamma Cakes
Bloody Cake
Εκ πρώτης όψης, φαντάζει πως είναι αφιερωμένο στην ταινία «Ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες», εξαιτίας των τεσσάρων χαρακιών φράουλας, επάνω στο λευκό πέπλο από κρέμα και σαντιγί. Ωστόσο, πρόκειται απλά για μια τούρτα με θέμα τα ζόμπι. Τόσο απλή, αλλά και τόσο νόστιμη. 
Δημιουργός: Joshua John Russell
The Thing Creature
Η Vicky Knoop από το Σαν Φρανσίσκο, ξόδεψε πάνω από 16 ώρες για να δημιουργήσει την συγκεκριμένη τούρτα, που απεικονίζει το πλάσμα της αριστουργηματικής ταινίας The Thing του John Carpenter που είδαμε το 1982.
Δημιουργός: First We Feast

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.