Αυτή είναι η μικρότερη καντίνα στον κόσμο


Η Μini λανσάρει την έκδοση John Cooker Works με πλήρη εξοπλισμό καντίνας για σούσι, παγωτό ή μπαρ, ο οποίος κοστίζει μόνον 1.959 ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμος!
Σε καντίνα για σούσι, μπαρ και κινητό παγωτατζίδικο μετέτρεψε η Mini το Cabrio. Οι Βαυαροί δημιούργησαν ένα πρωτότυπο πακέτο πρόσθετου εξοπλισμού, το οποίο ονομάζεται John Cooker Works και κοστίζει 1.959 ευρώ, ενώ μπορεί να παραγγελθεί άμεσα σε επιλεγμένους εξουσιοδοτημένους εμπόρους τους.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν δρύινο μασίφ πάγκο εργασίας με ενσωματωμένες εστίες και απορροφητήρα, ενώ μέσα στο πορτ-μπαγκάζ των 160 έως 215 λίτρων κρύβεται το ψυγειάκι και το υπόλοιπο σύστημα ψύξης. Για την τροφοδοσία με ρεύμα φροντίζει ένας ηλεκτροσυσωρευτής υψηλής τάσης της AL, που φορτίζεται και ανακτά ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδρομής του αυτοκινήτου, όταν πατά ο οδηγός φρένο.

Για την εγκατάσταση του πρόσθετου εξοπλισμού απαιτείται μόνον να αναδιπλώσει η πλάτη του καθίσματος του οδηγού και έτσι δημιουργείται κάτω από τον ξύλινο πάγκο ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για τα κουζινικά και τα υλικά του σεφ. Αν μάλιστα χειροτερέψει ο καιρός, τότε μπορεί να βάλει ο καντινιέρης σε λειτουργία τον ηλεκτροκίνητο μηχανισμό της κουκούλας και να καλύψει τον εργασιακό του χώρο μέσα σε 18 δευτερόλεπτα!

Η μικρότερη καντίνα στον κόσμο ξεχωρίζει εξωτερικά από τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών και κάποιες πινελιές σε κίτρινο χρώμα του λεμονιού, που εμπνεύσθηκε το τιμ σχεδιαστών MINI Yours, το οποίο δημιουργεί πακέτα εξατομίκευσης του αυτοκινήτου.

Aν ενδιαφέρεστε, δεν έχετε παρά να δείτε την ημερομηνία του άρθρου, γιατί πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο της Mini!

https://www.youtube.com/watch?v=gtaLgrO8tesrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.