Πουλήθηκε η παλιότερη Vespa σε εξωφρενική τιμή

Η Vespa για τους Ιταλούς είναι όπως είναι ο… φραπές για εμάς! Βέβαια, η διαφορά είναι ότι το ένα κυκλοφορεί στους δρόμους και το άλλο το πίνουμε.
Η κλασική μοτοσικλέτα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα του ιταλικού λαού με την ιστορία της να ξεκινάει από το 1946. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κάποτε η ιταλική φίρμα κατασκεύαζε αεροπλάνα, αλλά τελικά στράφηκε στις μοτοσικλέτες.
Ως συνήθως, σε έναν αχυρώνα βρέθηκε μια από τις πρώτες Vespa που είχαν κατασκευαστεί ποτέ. Συγκεκριμένα, είχε τον αριθμό πλαισίου 1003, που υποδήλωνε ότι ήταν η τρίτη κατά σειρά που βγήκε από το εργοστάσιο. Το εν λόγω μοτοσακό εφοδιάζεται με έναν μονοκύλινδρο, δίχρονο, αερόψυκτο κινητήρα 98 κ.εκ. και τριών ταχυτήτων κιβώτιο. Σύμφωνα με την Piaggio, από τη Σειρά 0 είχαν παραχθεί 60 μονάδες και είναι εντυπωσιακό ότι παρά τη μηδενική συντήρηση που είχε τόσα χρόνια, βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Η κλασική Vespa θα βγει σε δημοπρασία, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 28 Μαρτίου και η τιμή του εκτιμάται από 250.000 έως 300.000 ευρώ. Όλο και κάποιος συλλέκτης θα βρεθεί με χοντρό πορτοφόλι για να αποκτήσει την 3η Vespa που βγήκε από το εργοστάσιο.

Πουλήθηκε η παλιότερη Vespa σε εξωφρενική τιμή - Gallery

Πουλήθηκε η παλιότερη Vespa σε εξωφρενική τιμή - Gallery 2

Πουλήθηκε η παλιότερη Vespa σε εξωφρενική τιμή - Gallery 3

Πουλήθηκε η παλιότερη Vespa σε εξωφρενική τιμή - Gallery 4

Πουλήθηκε η παλιότερη Vespa σε εξωφρενική τιμή - Gallery 5

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.