Η Bugatti σχεδιάζει γιοτ και το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό – ΦΩΤΟ

Το νέο γιοτ της Bugatti, με την ονομασία «Niniette 66» διαθέτει τζακούζι, μπαρ σαμπάνιας και χώρους ώστε οι επιβαίνοντες να αποκτούν το μαύρισμα που επιθυμούν.
Το Bugatti Niniette 66 αποτελεί δημιουργία της Palmer Johnson και είναι ικανό να πιάσει ταχύτητα 44 κόμβων (82 χλμ/ώρα) έχοντας την πολυτέλεια που επιζητούν οι δισεκατομμυριούχοι όλου του κόσμου.
Μάλιστα, το τζακούζι και το μπαρ σαμπάνιας καταλαμβάνουν όλο το διαθέσιμο χώρο στο κατάστρωμα, γι’ αυτό πιθανώς το γιοτ χωράει το πολύ τρία άτομα.
Με μήκος που φτάνει τα 66 πόδια (20,1 μέτρα) ο στόχος των κατασκευαστών ήταν να δημιουργήσουν κάτι το εντελώς νέο, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των δύο εταιριών, προκειμένου να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία στο νερό.
Ακόμα, με έναν V8 κινητήρα παραγωγής της MAN, το γιοτ αποδίδει 1.000 ή 1.200 άλογα και το τιμόνι προέρχεται από την Chiron.
Στο εσωτερικό του συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα, με τα πάντα να είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, αλουμίνιο, ξύλο, μάρμαρο και carbon.
Φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του ξεκινάει από τα 2,2 εκατ. δολάρια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.