Μια λογίστρια Πολωνέζα η πιο περιζήτητη σωσίας της Μέρκελ

Ποιος θα φανταζόταν ότι μια αποκριάτικη ενδυμασία θα γινόταν η αφορμή για μια Πολωνέζα λογίστρια να είναι πλέον η πιο περιζήτητη σωσίας της Άνγκελα Μέρκελ;
Κι όμως όπως αναφέρει η Deutsche Welle, όταν το αποκριάτικο κοστούμι της Ούρσουλα Νάβα Βάνετσκι καθυστέρησε να φτάσει με το ταχυδρομείο, εκείνη σκέφτηκε να ντυθεί καγκελάριος.
Πλέον είναι η πιο περιζήτητη σωσίας της Μέρκελ και έχει σχεδόν τόσα ραντεβού όσα και η ίδια η καγκελάριος, την οποία έχει μελετήσει καλά.
Οι κινήσεις της θυμίζουν την Γερμανίδα καγκελάριο, κάνει την ίδια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια που τα ενώνει μπροστά της, ενώ ίδιος είναι και ο τρόπος που φτιάχνει τα μαλλιά της.
Στη ντουλάπα της έχει αμέτρητα παπούτσια, σακάκια σε όλα τα χρώματα, τσάντες και κολιέ. Η Ούρσουλα κάνει εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και στην τηλεόραση, ως Άνγκελα Μέρκελ και είναι πάρα πολύ απασχολημένη.
Η ίδια περιγράφει πώς ξεκίνησε αυτή της η περιπέτεια.
«Ήταν Απόκριες και ήθελα να φορέσω ένα ινδικό σάρι. Όμως το ταχυδρομείο καθυστέρησε και το ρούχο δεν έφτασε εγκαίρως. Στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να “ντυθώ” καγκελάριος. Στη συνέχεια άρχισα να στέλνω αιτήσεις σε πρακτορεία σωσιών, μέχρι που ένα πρακτορείο με ανέλαβε και σήμερα οι άνθρωποι με χαιρετούν στο δρόμο και ζητούν να βγουν selfie», λέει.
Η ίδια δηλώνει πολιτικό ον, αλλά όπως λέει το… «αξίωμα» την άλλαξε.
«Το να είμαι σωσίας επηρέασε την εξέλιξή μου διανοητικά αλλά και πολιτικά. Έμαθα να ζω με την καγκελάριο. Στις εμφανίσεις μου δέχομαι συνεχώς συμβουλές για το πώς θα πρέπει να κατευθύνω τη χώρα», λέει.
Ωστόσο την περίοδο που η προσφυγική κρίση είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις στη Γερμανία απέφευγε τις εμφανίσεις. Μάλιστα επειδή δε θέλει να κάνει κακό στην εικόνα της Άνγκελα Μέρκελ αρνείται να εμφανίζεται σε σατιρικές εκπομπές.
Παρ’ όλ’ αυτά, δέχθηκε να φωτογραφηθεί από τη διάσημη φωτογράφο Άλισον Τζάκσον σε δήθεν προσωπικές στιγμές με τον σωσία του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ για λογαριασμό των εφημερίδων «Le Monde» και «Die Zeit». Η εν λόγω έκδοση έγινε σε λίγες ώρες ανάρπαστη.
Πάντως μπορεί να θεωρείται η καλύτερη σωσίας της Μέρκελ, έχει όμως ένα μειονέκτημα. Η πολωνική προφορά της που είναι βαριά και προδίδει την καταγωγή της.
https://www.youtube.com/watch?v=tuJad0EGDaorn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.