Το Survivor πίσω από τις κάμερες – τι κάνουν ο παρουσιαστής και οι παίκτες όταν «σβήνουν» τα φώτα

Πολλοί είναι εκείνοι που παρακολουθούν το δημοφιλές ριάλιτι Survivor και αναρωτιούνται τι κάνουν οι παίκτες και ο παρουσιαστής τις ώρες που «σβήνουν» τα φώτα.
Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής δηλαδή του σόου, απολαμβάνει τις ανέσεις που του προσφέρει το πολυτελές δωμάτιο στο οποίο διαμένει. Κάθε πρωί ο παρουσιαστής του Survivor σηκώνεται με την ανατολή του ήλιου για να γυμναστεί, να τρέξει στην αμμουδιά και να κολυμπήσει, ενώ λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων των δοκιμασιών, ζητά από την παραγωγή να διαγωνιστεί και ο ίδιος στα παιχνίδια, ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι τον βαθμό δυσκολίας τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.
Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, έχουν άφθονο νερό αλλά όχι και τροφή. Οι προμήθειες που τους δίνονται είναι λιγοστές, ένα κιλό ρύζι, μισό κιλό αλεύρι και ένα λίτρο λάδι την εβδομάδα, ενώ τα υπόλοιπα είτε τα βρίσκουν μόνοι τους, είτε τα κερδίζουν στις δοκιμασίες. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν ενημερωθεί από πριν για τα ψάρια της περιοχής και ποια πρέπει να αποφεύγουν όταν ψαρεύουν. Αν όμως κάποια στιγμή ένας παίκτης πάει να φάει κάτι που θα του κάνει κακό, οι έμπειροι κάμεραμεν κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. 
Οι παίκτες έχουν ορίσει παράλληλα συγκεκριμένα σημεία σε κάθε παραλία ώστε να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη. Μάλιστα τους χορηγείται και χαρτί τουαλέτας. Επίσης υπάρχουν μέρη με γλυκό νερό, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει προβλεφθεί και για τις κοπέλες του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στα αγωνίσματα και τις δύσκολες ημέρες του μήνα.
Κοντά στους παίκτες βρίσκεται πάντα ένας γιατρός σε αναμονή, ώστε αν συμβεί κάτι να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην περίπτωση της Μαριάννας Καλλέργη για παράδειγμα, που αντιμετώπισε υψηλό πυρετό, της δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με αντιπυρετικά. Και φυσικά πριν από την άφιξή τους στο νησί εμβολιάστηκαν όλοι τους, ώστε να μην τεθεί ζήτημα με την υγεία τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.