Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτουν για την κατάσταση της Ιωάννας οι γονείς και ο αδερφός της

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα, της μητέρας και του αδελφού της Ιωάννας που τον περασμένο Μάιο έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται η εργασία της. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας της, η 34χρονη βρίσκεται στο σπίτι και πηγαίνει μια με δυο φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο. «Έχει ακόμα έναν Γολγοθά μπροστά της. Είναι όμως δυνατό κορίτσι και εμείς είμαστε όλοι δίπλα της και τη στηρίζουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αδερφός της με τη σειρά του ανέφερε ότι είναι καλύτερα και ότι θα μιλήσει δημόσια όταν ανακάμψει σωματικά και ψυχικά. «Πρέπει να αισθανθεί καλύτερα, κυρίως ψυχικά», είπε, ενώ η μητέρα της ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν το παιδί της όλον αυτόν τον καιρό.

Στην εκπομπή, όμως, τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι η , η επικοινωνία της κοπέλας φαίνεται να είναι καλύτερη στο σπίτι της απ΄ότι ήταν στο νοσοκομείο, ωστόσο η εικόνα και η ψυχολογία της δεν είναι εξίσου καλά. «Τα τραύματά της παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι δύσκολη η κατάσταση όπως και η ψυχολογική της κατάσταση. Το κορίτσι δε μπορεί να βγει έξω και δεν πρέπει να τη δει ούτε ο ήλιος», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Τη συνάντησα πρώτη φορά μετά το χειρουργείο και ήταν πολύ συγκινημένη που βρεθήκαμε», πρόσθεσε ο δικηγόρος της και όπως είπε της παρέδωσε γράμματα και επιστολές ανθρώπων που της έστελναν όλον αυτόν τον καιρό την αλληλεγγύη για το πρόβλημά της και την αγάπη τους, ενώ η ίδια ζήτησε από τον δικηγόρο της να συγκεντρώσει όλα τα μηνύματα και τα e-mail, ώστε να μπορέσει να απαντήσει σε όλους.

Σχετικά με το αν η Ιωάννα έχει δει το πρόσωπό της, ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι θεωρεί πως βλέπει την εικόνα της, ενώ κατά τη συνάντησή τους δεν έκρυψε τα εγκαύματα από το βιτριόλι. Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος υπογράμμισε τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η υπόθεση της 34χρονης στους ιατρικούς κύκλους και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει μεγάλοι ιατροί από όλον τον κόσμο ώστε να βοηθήσουν την Ιωάννα να επουλώσει τα τραύματά της.

Τι του είπε για την 35χρονη

Η σχέση της Ιωάννας με την 35χρονη που φέρεται να της έριξε το βιτριόλι είναι γνωστή: η Ιωάννα την είχε συναντήσει μερικές φορές και δεν την ήξερε προσωπικά. Όπως είπε η Ιωάννα στον κ. Λύτρα, η 35χρονη φαίνεται να τη ζήλευε τόσο για την εικόνα της όσο και για το αίτημα φιλίας που της είχε κάνει ο υποτιθέμενος φίλος της 35χρονης, που όπως όλα δείχνουν δεν είχαν σχέση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.