Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου που πέθανε από κορονοϊό: Δεν μπορούσα να τον χαϊδέψω

Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, χωρίς να έχει άλλα προβλήματα υγείας. Η μητέρα του 52χρονου, υπαλλήλου σούπερ μάρκετ από την Καβάλα, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μίλησε στο MEGA. «Σήμερα θάψαμε το γιο μου, τον θάψαμε σήμερα τον γιο μου. Κάνω κουράγιο να στηριχτώ να περιποιηθώ τον πεθαμένο μου και τα άλλα τα παιδιά μου να τους δώσω ψυχραιμία. Καμιά μάνα να μην το περάσει στην κατάστασή μας, το σοκ, την στεναχώρια, τα τηλέφωνα ποιους θα πάρεις, την κλεισούρα μας, την απομόνωση, που δεν μπορούσα το παιδί μου να το χαϊδέψω να νομίζει ότι είμαστε εκεί. Ήτανε μόνος του και ήρθε μέσα στο σακίδιο, κανένας να μην το δει αυτό» είπε.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Αρχικά, κάποια συμπτώματα. Πολύ σύντομα όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε. «Μέσα σε λίγο διάστημα χάθηκε το παιδί μου, τι να πω. Είχε 38,2 του είπανε είσαι θετικός, τον έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν με οξυγόνο το έβγαζε λίγο μιλούσε. Κοντά εβδομάδα ήτανε που ήταν διασωληνωμένος», ανέφερε.

Ο 52χρονος ανήμερα του Προφήτη Ηλία ανέβασε πυρετό, θεώρησε όμως, ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. «Και είχε πυρετό ως 38, έπαιρνε ένα ντεπόν κατέβαινε. 4 μέρες το καθυστερήσαμε και λέγαμε μωρέ τώρα αν πάει στο νοσοκομείο θα λένε έτσι, θα τον κρατήσουν, αλλά ύστερα πήγε σε πνευμονολόγο και από εκεί στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα του.

Στις 26 Ιουλίου μπήκε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα. «Ήταν γερός. Είχε πάθει πνευμονία παλιά. 25 χρόνια. Πολλά χρόνια πιο μπροστά. Ήταν θηρίο άνθρωπος. Δεν έπαιρνε ούτε για ζάχαρο, ούτε για πίεση, δεν είχε τέτοια πράγματα».

Το ίδιο διάστημα που νοσούσε ο 52χρονος, νοσηλευόταν με κορονοϊό και ο 83χρονος πατέρας του, ο οποίος ωστόσο, κατάφερε να το ξεπεράσει.«Ο άντρας μου πιάστηκε πιο ελαφριά. Είναι στο σπίτι τώρα, είναι και καλά, αλλά είμαστε σε καραντίνα μέσα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.