Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ πλέον παίζει ανέμελος!

Πηγή

Με μια φωτογραφία του 2 ετών Παναγιώτη-Ραφαήλ, στην οποία εικονίζεται να παίζει ανέμελος μετά τη γονιδιακή θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε, ευχήθηκαν για τη γιορτή του πατέρα οι γονείς του μικρού μαχητή της ζωής!

Μετά το ταξίδι στη Βοστόνη των ΗΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 από την οποία πάσχει, ο ξανθός άγγελος περνούσε όλη την ημέρα στο σπίτι του, όπου δεχόταν τη φροντίδα της οικογένειάς του, η οποία είχε να σκεφτεί μέσα σε όλα και τον κορονοϊό, καθώς το αγοράκι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ομως, η άρση των περιοριστικών μέτρων και η διαρκώς βελτιούμενη κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού επιτρέπουν πλέον στον Παναγιώτη-Ραφαήλ να βγαίνει έξω με τους γονείς του και να απολαμβάνουν όλοι μαζί τον ήλιο και το παιχνίδι!

Με αφορμή, μάλιστα, την προχθεσινή γιορτή του πατέρα, οι γονείς του μικρούλη δημοσίευσαν μια φωτογραφία του γιου τους από μια βόλτα τους, την οποία συνόδευσαν με το εξής συγκινητικό σχόλιο: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι καλά, απολαμβάνει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και σας στέλνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του».

Να θυμίσουμε ότι ο 2 ετών Παναγιωτάκης υποβλήθηκε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου στην προγραμματισμένη γονιδιακή θεραπεία. Εκτοτε, η υγεία του έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και, μάλιστα, στα μέσα Ιανουαρίου κατάφερε για πρώτη φορά να σταθεί στα πόδια του!

εφημερίδα «espresso»

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.