Κορονοϊό -“Ποιος είδε άνοιξη καιρό”: Το τραγούδι που δημιουργήθηκε για οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου “Σωτηρία” – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τραγούδι για καλό σκοπό, το “Ποιος είδε άνοιξη καιρό” συνέθεσαν καλλιτέχνες από την Κρήτη σε μια κίνηση ενότητας και αλληλεγγύης προς όλους εκείνους που δίνουν τη “μάχη” ενάντια στον κορονοϊό.

Η ιδέα του Αντώνη Μαρτσάκη αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία αυτού του τραγουδιού, του οποίου τα έσοδα από τις προβολές του στο YouTube και από τα downloads & streaming θα διατεθούν για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Η Σωτηρία” -το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς- προκειμένου να προμηθευτεί νοσηλευτικό υλικό.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας το δικό τους μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης κατά του κορονοϊού.

Στρατάκης Νίκος-Μαρτσάκης Αντώνης-Σπυριδάκης Δημήτρης-Στρατάκης Γιώργος-Σαριδάκης Κώστας-Νίκος & Αντώνης Ξυλούρης-Μανωλαράκης Ανδρέας

 

Δείτε εδώ το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.