ΠΩΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ πρωινό για την πρώτη ημέρα του χρόνου

Από την πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου πρέπει να αρχίσεις να βάζεις «τικ» στην «Το do» λίστα της νέας χρονιάς. «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» όπως είχε πει ο και ο σοφός Ησίοδος φίλη μου. Η 1η Ιανουαρίου είναι η ευκαιρία σου να γυρίσεις επιτέλους σελίδα. Πως θα το πετύχεις αυτό; Μα φυσικά, κάνοντας όλα εκείνα που προηγουμένως απέφευγες. Για παράδειγμα, θέλοντας να πετύχεις την αναγκαία αλλαγή στις διατροφικές σου συνήθειες, μπορείς για αρχή να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου με ένα χορταστικό πρωινό, φτιαγμένο φυσικά από τα χεράκια σου!

xerakia

 

444

… Ή και όχι;

Αν πάλι πίνεις πολλούς καφέδες και θέλεις σταδιακά να απαλλαγείς από αυτούς επιλέγοντας μία πιο wellbeing επιλογή, μπορείς πάντα να συνοδεύσεις το τέλειο πρωινό με μία κούπα ζεστό τσάι! Τοποθέτησε στον πάγκο της κουζίνας σου έναν βραστήρα με δυνατότητα επιλογής θερμοκρασίας για να… έχεις τον έλεγχο, γέμισε τα ντουλάπια σου με μπαχάρια και ξεκίνα αυτή τη χρονιά πίνοντας «στην υγειά» σου το πιο spice τσάι latte. Θα χρειαστείς 1 φακελάκι μαύρο τσάι, 1 ξυλάκι κανέλας, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 4 γαρύφαλλα και μία κουταλιά μοσχοκάρυδο. Βράσε το νερό και αφού το ρίξεις στην κούπα, πρόσθεσε όλα τα παραπάνω συν όσο γάλα επιθυμείς

Πηγή: https://www.newsbomb.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.