«In a Heartbeat»: Ένα animation για τον πρώτο έρωτα που κατέκτησε το διαδίκτυο

Ένα βωβό animation με τίτλο «In A Heartbeat» έχει “κατεβάσει” σήμερα το ίντερνετ με παραπάνω από πέντε εκατομμύρια προβολές στο You Tube.
Ο Steban Bravo και ο Beth David είναι κινηματογραφιστές από το Ringling College of Art και τολμούν να θίξουν ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα.
H καρδιά του Sherwin έχει αποστολή να κατακτήσει το αγόρι των ονείρων του. Αλλά πώς θα αντιδράσει η καρδιά του Jonathan; Και τι θα πει το σχολείο αν μαθευτεί;
Ο Steban Bravo και ο Beth David είναι κινηματογραφιστές από το Ringling College of Art.
Ο Bravo δηλώνει: «Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένα θέμα που δεν έχει εξερευνηθεί ευρέως σε κινούμενα σχέδια σχεδιασμένα στον υπολογιστή. Εννέα στους δέκα LGBT νεαρούς έχουν αναφέρει περιστατικά εκφοβισμού λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου τους», σημειώνει. Ο David προσθέτει: «Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και αποδοχής σε όλα τα παιδιά και τους νέους που αγωνίζονται να αναγνωριστούν ως ΛΟΑΤ+ όπως κι ο Sherwin».
https://www.youtube.com/watch?v=2REkk9SCRn0rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.