«Ακούστε τώρα πως φέρθηκε σε εμένα ο Μίνως Κυριακού» – Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκαλύπτει

Στον άνθρωπο Μίνω Κυριακού αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, συνομιλώντας με τον Νικόλα Βαφειάδη.
«Αν και ήμουν στο Μega 15 χρόνια, στο αντίπαλο κανάλι από το δικό του δηλαδή, κάθε φορά που με έβλεπε είχε έναν καλό λόγο να μου πει, πράγμα που μου έκανε πάντα εξαιρετική εντύπωση«, είπε.
Και αποκάλυψε ότι στις δύο, τρεις φάσεις της ζωής του, που ο ίδιος είχε επαγγελματικές δυσκολίες, ο ιδιοκτήτης του Αντέννα ήταν από τους ελάχιστους που σήκωσαν το τηλέφωνο και τον παρότρυναν να μην το βάλει κάτω.
«Το έκανε, χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση απέναντί μου«, τόνισε. «Επί δυόμισι δεκαετίες δούλευα σε ανταγωνστικά «μαγαζιά» από το δικό του. Τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Μίνως Κυριακού«.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στον Αντέννα μόλις 6 μήνες. Από το 1989 και μετά εργάστηκε στο Mega, τον Alpha, το Alter και το Star.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.