Άλογο λέει το τελευταίο αντίο στον ιδιοκτήτη του στην κηδεία του


Στη ζωή, ο Γουάγκνερ Φιγκουέρντο ντε Λίμα και ο Σερένο, το αγαπημένο του άλογο, ήταν αχώριστοι. Δυστυχώς όμως, η κοινή τους πορεία διακόπηκε απότομα. Ο 34χρονος Λίμα πέθανε πριν από μερικούς μήνες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κοντά στο σπίτι του, στην πόλη Παραΐμπα της Βραζιλίας. Η απώλειά του ήταν αβάσταχτη για όσους τον γνώριζαν, συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου του αλόγου.

 Στην κηδεία του μαζεύτηκαν πολλοί φίλοι και συγγενείς για να τον τιμήσουν και να του πουν το τελευταίο αντίο. Γνωρίζοντας πόσο αγαπούσε ο Γουάγκνερ το άλογό του, ο αδερφός του ο Γουάντο σκέφτηκε ότι έπρεπε και ο Σερένο να είναι στην κηδεία.
Κανείς, όμως, δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

 Όταν έφτασε το όχημα που κουβαλούσε το φέρετρο του Λίμα, ο Σερένο φάνηκε να καταλαβαίνει ότι ο φίλος του είχε φύγει για πάντα.

“Ο Σερένο άρχισε να περπατάει γύρω από το φέρετρο και να το μυρίζει. Μετά, χλιμίντρισε. Ήταν ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συγκινήθηκαν. Και εγώ έκλαψα με αυτή τη σκηνή”, ανέφερε ο Κιόσι Αμπρού, παρευρισκόμενος στην κηδεία.

 Μετά, ο Σερένο σταμάτησε και ακούμπησε το κεφάλι του στο φέρετρο.

“Αυτό το άλογο ήταν τα πάντα για εκείνον. Ήταν σαν το άλογο να ήξερε τι συμβαίνει και ήθελε να τον αποχαιρετήσει”, ανέφερε ο Γουάντο στο Globo News.

Στη συνέχεια, ο Σερένο συνόδευσε τον Λίμα μαζί με τους υπόλοιπους, στο τελευταίο του σπίτι.

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Σερένο ήταν στεναχωρημένος: “Σε ολόκληρη τη διαδρομή μέχρι το νεκροταφείο, έκλαιγε και χτυπούσε τις οπλές του στο έδαφος”, ανέφερε ο Γουάντο.

Μπορεί να μη ξέρουμε με βεβαιότητα σε ποιο βαθμό τα συναισθήματα των ζώων συνάδουν με τα δικά μας, αλλά σίγουρα στο θρήνο της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, οι διαφορές είναι πολύ λίγες.

Ο Σερένο τώρα ζει μαζί με τον Γουάντο και την οικογένειά του. Ο Γουάντο ήθελε να σιγουρευτεί ότι η κληρονομιά του αδερφού του θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια.

: http://www.tilestwra.com/alogo-lei-telefteo-antio-ston-idioktiti-tou-stin-kidia-tou/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.