Τι αλλάζει στο YouTube

Το YouTube, θα έχει νέα εμφάνιση προσφέροντας βελτιωμένες λειτουργίες στους χρήστες.
Ο σχεδιασμός είναι πιο μινιμαλιστικός με τις επιλογές και τις λειτουργίες να είναι πιο ευδιάκριτες. Η νέα σχεδίαση αφορά σε επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσφέροντας στους χρήστες ευκολότερη περιήγηση, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τόσο το περιεχόμενο και τα κανάλια όσο και τους δημιουργούς.
Στην ιστοσελίδα έχει εισαχθεί η λειτουργία χαμηλού φωτισμού που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να μειώσουν τη φωτεινότητα στην οθόνη του υπολογιστή τους και να περιορίσουν την λάμψη ώστε τα χρώματα να προβάλλονται με μεγαλύτερη ζωντάνια.
Σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μια βελτιωμένη έκδοση της ιστοσελίδας αυτής, εστιάζοντας κυρίως στην ταχύτητα αναπαραγωγής των βίντεο. ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναζητούν και να παρακολουθούν βίντεο σε υψηλές ταχύτητες.
Το YouTube καλεί τους χρήστες να βοηθήσουν στη βελτίωσή του στέλνοντας σχόλια ή παρατηρήσεις μέσα από του μενού του λογαριασμού τους.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.