Δείτε πόσο συχνά αλλάζουν κινητό τηλέφωνο οι Κινέζοι

Το 71,8% των Κινέζων πολιτών δήλωσε ότι αγοράζει νέο κινητό τηλέφωνο κάθε δύο χρόνια, ενώ το 16,8% αλλάζει κινητό κάθε χρόνο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα “China Youth Dail”.
Tα αποτελέσματα της έρευνας βασίστηκαν σε δείγμα 2.004 ατόμων. Το 51,6% όσων συμμετείχαν στην έρευνα γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1980, το 21,1% στη δεκαετία του 1990 και το 19,6% στη δεκαετία του 1970.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, το 42% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι ενδέχεται να αναβαθμίσει τη συσκευή του ακόμη και αν το σημερινό κινητό του δεν έχει λειτουργικά προβλήματα.
Πάνω από το 60% των Κινέζων πολιτών δήλωσε ότι βασικό στοιχείο για την επιλογή κινητού είναι η brandname.
Σχεδόν το 82,4% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι τα smartphones είναι απαραίτητα στη ζωή του, ενώ βασίζεται και πολύ στους φορητούς υπολογιστές, όπως και στους υπολογιστές γραφείου και τα tablets.
Πέρα από το brandname, τα άλλα στοιχεία που λαμβάνουν υπόψη οι Κινέζοι πολίτες για την αγορά κινητών τηλεφώνων τους είναι η τιμή αλλά και η επίδοση του επεξεργαστή και της κάμερας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.